2012. augusztus 6., hétfő

Minden ami sárgabarack

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy a névadómról, a sárgabarackról (apricot) is legyen egy kis szó. :) Ez a másik kedvenc gyümölcsöm. Annyira finom, édes. :) És persze ennek is vannak jó tulajdonságai, mint minden gyümölcsnek.

"A sárgabarack jótékony hatása vitathatatlan. Tartalmaz A-vitamint, béta-karotint, B17-vitamint, káliumot, kalciumot, foszfort, C-vitamint és ként. A csontok és a szövetek újjáépítésében fontos szerepe van, így fogyasztása egyaránt javasolt fiataloknak és időseknek.
Növeli a sejtek energiáját, élettartalmát, fokozza a vérképzést, mérsékli az asztmás panaszokat. Vízhajtó, méregtelenítő hatású. Segít leküzdeni a baktériumok, vírusok által okozott fertőzéseket.
A sárgabarack és annak magja jótékony hatással van a bőrre, a hajra és a körömre. Magjának olaja zsírsavakban gazdag, természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket. Megtalálható ezért hidratáló készítményekben, tusfürdőkben, bőrradírokban és egyéb kozmetikai termékekben. A haj és köröm szépségének, valamint a bőr fiatalságának megőrzése érdekében tehát fogyasszunk rendszeresen sárgabarackmag-olajat!"

Most pedig következzenek a képek :)

















http://indulgy.com













Ti szeretitek a barackot? Legyen még ilyen gyümölcsös poszt? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...